Generationsskifte Invest A/S investerer i TCA Lift A/S

Juli 2017

Med udsigten til flere og flere spektakulære bygninger over hele Verden, ikke mindst nye lufthavne, bl.a. i Kina og det øvrige Asien, har Generationsskifte Invest A/S overtaget 65% af aktierne i TCA Lift A/S. Den odenseanske virksomhed sælger personlifte, der er kompakte og dermed kan anvendes til indendørs brug, med løftehøjder fra 29 til 52 meter. Blandt kunderne tælles derfor også Operaen i København, Den Tyske Bundestag i Berlin, Louis Vuitton Foundation i Paris og Dubai Airport.

De nuværende ejere og direktører i TCA Lift A/S, Finn Schlitterlau og Thyge Mikkelsen, fortsætter med at lede virksomheden, og beholder 35% af aktiekapitalen.

Om salget til Generationsskifte Invest A/S udtaler adm. dir. Finn Schlitterlau ”vi har søgt en partner, der både har kapital, og som har været med til at udvikle virksomheder og derved skabe en fornyet afsæt til at øge væksten. Selvom vi er vokset næsten 100 % siden vi overtog virksomheden i 2011, så ved vi også, at markedet er betydelig større. Vi skal udover at styrke vores salgsindsats, også fortsætte med at investere i ny udvikling af lifte, der kan løse vores kunders opgaver.
Det er meget enkelt, jo lettere og mere kompakt en lift er, jo mere fleksible anvendelses muligheder har liften.

Thyge Mikkelsen supplerer ”Falcon Spider liften, som i sin tid blev opfundet af den oprindelige ejer i begyndelsen af 1970’erne, var den første af sin art med såkaldte edderkoppeben. Med fortsat fokus på innovation, opfyldelse af alle internationale standarder, en international sourcing strategi, med efterfølgende montage og sikkerhedsgodkendelse på fabrikken i Odense, kan vi fremadrettet fortsat levere Falcon Spider personlifte i den kvalitetsmæssige bedste ende af markedet.”

Jens Heimburger fra Generationsskifte Invest A/S udtaler i forbindelse med investeringen ”kombinationen af øget urbanisering og mere spektakulær arkitektur sætter store krav til vedligeholdelsen. Med et unikt program af personlifte helt op til 52 meters løftehøjde, har TCA Lift en stærk position i markedet. Vi har selv foretaget kundeinterviews i 8 lande, og er blevet bekræftet i, at funktionalitet og kvalitet er virksomhedens kendetegn. Det har ligeledes været afgørende, at Finn og Thyge bliver både som ledere og som medejere.”

Investeringsselskabet Generationsskifte Invest A/S drives af Dansk Generationsskifte A/S, som siden 2005 har gennemført generationsskifter i små og mellemstore danske virksomheder. I forbindelse med transaktionen indtræder Jens Heimburger, Enrico Krog Iversen og Robert Spliid i bestyrelsen for TCA Lift A/S.

Yderligere information:

Finn Schlitterlau + 45 40 64 63 66
Thyge Mikkelsen + 45 23 73 13 37
Jens Heimburger + 45 62 24 17 41

www.tcalift.com