CareLink sælger majoritet til Tema 65+ under Dansk Generationsskifte

Maj 2019

Vester Skerninge, 1. maj 2019

 

CareLink A/S, der er et af Danmarks største vikarbureauer i sundheds- og plejesektoren, har valgt at sælge majoriteten til investeringsselskabet Tema 65+ Invest I A/S, som drives af Dansk Generationsskifte.

Adm. dir. Mette Lynggren som stiftede Carelink i 2007, udtaler i forbindelse med handlen: ”CareLink har været i konstant vækst siden vi startede, og 2018 blev et rekordår. CareLink har det seneste år beskæftiget vikarer svarende til 875 fuldtidsstillinger. Jeg har ikke haft virksomheden til salg, men da min revisor (EY) introducerede mig til Dansk Generationsskifte, så føltes det helt rigtigt for virksomheden og mig, at vi satte gang i et generationsskifte. På denne måde sikres CareLink og CareLinks medarbejder en fremtid i de bedste hænder. Jeg fortsætter som direktør i det kommende år, og min medaktionær JKS Group og jeg forsætter begge som medejere og aktive bestyrelsesmedlemmer”.

 

Ny direktør og medejer ser fundament for vækst

I forbindelse med handlen er Brian Rosenberg (45) blevet medejer og direktør i CareLink A/S.  Brian Rosenberg, der før sin tid som direktør i EDC drev en international analysevirksomhed baseret på freelancemedarbejdere i Nordeuropa, udtaler: Der er tale om en ekstremt veldrevet virksomhed, så min første opgave bliver ikke at lave nye forkromede strategier, men i stedet at forstå det DNA, der har gjort CareLink succesrig og så bruge det som fundament for yderligere vækst. En vækst som vi ser i form af geografisk spredning i Danmark og måske på længere sigt også til de øvrige nordiske lande, samt ved at gå ind i flere specialområder”.

 

Forretningsområde i vækst

Jens Heimburger bliver ny bestyrelsesformand i CareLink som følge af transaktionen: ”Vi har i Dansk Generationsskifte stiftet Tema 65+ i partnerskab med Christian Thygesen, netop for at investere i virksomheder, der enten yder service eller sælger produkter direkte eller indirekte til den stigende ældrebefolkning. At vi så har været så heldige, at få lov at have fortrolige drøftelser med Mette Lynggren om CareLink i en længere periode, har gjort os trygge ved, at markedet for vikarer til sundhedsområdet vil være i fortsat vækst. CareLinks særlige evne til at tiltrække dygtige vikarer kombineret med en holdning om, at levere kvalitet og udstrakt service skal naturligvis bevares”, udtaler Jens Heimburger, adm. dir. i Dansk Generationsskifte Rådgivning A/S.

Fakta

CareLink A/S blev stiftet i 2007 af Mette Lynggren og JKS Group.

Mette Lynggren er uddannet sygeplejerske, men har arbejdet i ledende stillinger i branchen for sundhedsvikarer siden 1998.

CareLink A/S har hovedsæde i Randers, samt kontor i København. Selskabet formidler primært vikarer til offentlige kunder i form af hospitaler (regioner) og kommuner.

CareLink A/S’ egen vikardatabase rummer 9.300 vikarer, der alle har været til personlig samtale hos selskabet før disse udsendes i vikariater.

Det samlede marked for vikarydelser til offentlige kunder i Danmark vurderes at udgøre ca. 3.000 mDKK.

Tema 65+ Invest I A/S blev stiftet i 2018 af Dansk Generationsskifte i partnerskab med den tidligere borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune Christian Thygesen, samt en række private investorer.

Tema 65+ Invest I A/S investerer i små og mellemstore danske virksomheder med fokus på produkter og serviceydelser rettet mod den stigende ældrebefolkning i Danmark.

 

Kontakt

Mette Lynggren

Adm. direktør og stifter, Carelink A/S

30276978

Brian Rosenberg

Kommende direktør, Carelink A/S

25403535

Jens Heimburger

Adm. direktør, Dansk Generationsskifte Rådgivning A/S

20748585