Capidea, Kurt Kvorning og ledelsen erhverver Aclass A/S

Maj 2014

Den danske kapitalfond, Capidea har sammen med Kurt Kvorning og ledelsen erhvervet Aclass A/S den 5. maj 2014. Sælgerne er de oprindelige stiftere og en gruppe finansielle investorer.

Kurt Kvorning bliver ny bestyrelsesformand i Aclass. Kurt Kvorning har betydelig erfaring fra rejsebranchen, hvor han bl.a. er tidligere ejer af Marco Polo og Hannibal Travel Group. Claus Palmgren Jessen forsætter som administrerende direktør og aktionær i selskabet.

Om Aclass
Aclass er en internetbaseret rejseaktør, som sælger individuelle oplevelsesrejser i turistklassesegmentet. Virksomheden sælger rejser til utraditionelle destinationer under de tre brands Afrika Safari, Lama Tours og Asia Tours. Aclass er godt positioneret i et marked i vækst.

Virksomheden blev grundlagt i 2006 og har siden etableringen realiseret en betydelig vækst i omsætning såvel som indtjening. Aclass har hovedkontor i Hasselager ved Aarhus og beskæftiger i alt 22 personer.

Om Capidea
Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn for i alt DKK 1,5 mia fordelt på to fonde.

Ud over institutionelle investorer omfatter investorkredsen en række veldrevne virksomheder og dygtige erhvervsledere, som indgår aktivt i Capideas netværk.

Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution og service. Capidea har foretaget investeringer i 12 virksomheder med en samlet omsætning på ca. DKK 4,0 mia.