Aagaard/Kranz & Ziegler leverer igen overskud

Marts 2016

Aagaard/Kranz & Ziegler A/S har netop offentliggjort regnskabet for 2015, som viser at virksomheden har fået en god start efter ejerskiftet i februar 2015.

De nye ejere med Dansk Generationsskifte A/S som største aktionær har fastholdt det lovede fokus på det danske marked for de to smykkebrands Aagaard og Kranz & Ziegler. Det har givet pote og regnskabet viser en bruttofortjeneste på 25 mio. DKK og et positivt driftsresultat på 1,6 mio. DKK. Der har i årets løb været afholdt omkostninger til opstart og flytning af virksomheden, hvorfor ledelsen anser resultatet for at være tilfredsstillende. Regnskabet viser en sund virksomhed med en egenkapital på 29,5 mio. DKK og en soliditet på 48,5%.

“Vi er naturligvis glade og stolte over at kunne fremvise et overskud efter vores første år som ejere. Vi er blevet godt modtaget af vores kunder og vi synes at kunne mærke en klar bedring i markedet, som for alvor synes at være kommet ud af krisen. Det gør at vi ser positivt på fremtiden, hvor vi fortsat vil arbejde med et fokus på at være guldsmedenes foretrukne samarbejdspartner” udtaler bestyrelsesformand Jens Heimburger.